,

baner

Projekt „Nowe szanse – nowe możliwości” współfinansowany przez Unię Europejską w ramach poddziałania 9.1.1 Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego 2014-2020. Numer projektu: RPMP.09.01.01-12-0026/16.

  1. I.Opis przedmiotu zamówienia:

Usługa noclegowo gastronomiczna na potrzeby realizacji szkolenia dla maksymalnie 19 osób w terminie 12-13.05.2017.

Usługa obejmuje:

Pobyt w terminie: 12.05.2017 od godziny 9.00 - 13.05.2017 do godziny 17.00 dla maksymalnie 19 osób,

  1. Nocleg wraz ze śniadaniem w dniach 12.05.17 dla maksymalnie 19 osób,
  2. Obiad (zupa, drugie danie, deser, kompot lub napój) w dniach 12,13.05.17 dla maksymalnie 19 osób,
  3. Przerwa kawowa (ciastka, kawa, napoje, soki, woda mineralna) w dniach 12,13.05.17 dla maksymalnie 19 osób,
  4. Kolacja grillowa w dniu 12.05.17 dla maksymalnie 19 osób,
  5. Wynajem Sal szkoleniowych w dniach 12,13.05.17 - 1 sala dla maksymalnie 16 osób.
  6. Basen w dniach: 12,13.05.17 dla maksymalnie 19 osób - 1 godzina na osobę dziennie.

II. Warunki współpracy:

  1. Umowa cywilno-prawna.

III. O udzielenie zamówienia, mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki:

  1. Na terenie ośrodka znajduje się basen kryty udostępniony na potrzeby realizacji usługi,
  2. Zakwaterowanie w pokojach 1 lub 2 lub 3 osobowych,
  3. Ośrodek dysponuje 1 salą szkoleniową udostępnioną na potrzeby realizacji usługi,
  4. Zarówno pokoje jak i sala szkoleniowa udostępnione na potrzeby realizacji usługi znajdują się w jednym budynku,
  5. Każdy pokój udostępniony na potrzeby realizacji usługi wyposażony jest w łazienkę.
  6. Wszystkie pomieszczenia potrzebne do realizacji usługi dostępne będą w dniach 12.05.2017 od godziny 9.00 do 13.05.2017 do godziny 17.00.
  7. Ośrodek znajduje się w odległości maksymalnie 150 kilometrów od siedziby miejscowości Brzesko, kod pocztowy 32-800.
  8. Ośrodek dostosowany do potrzeb osób niepełnosprawnych.

Weryfikacja na podstawie oświadczenia zawartego w formularzu oferty.

IV. Kryteria oceny oferty, informacja o wagach punktowych, opis sposobów przyznawania punktacji.

W niniejszym postępowaniu wybór oferty dokonany zostanie na podstawie kryterium:

  1. cena usługi brutto - 90 % - liczba możliwych do uzyskania punktów = 90
  1. – 10% - liczba możliwych do uzyskania punktów = 10

Cena usługi brutto: (Cmin / C of. licz.) x *90 = liczba uzyskanych punktów,                

gdzie:

Cmin - najniższa całkowita cena brutto wykonania zamówienia spośród wszystkich ocenianych ofert.

C of. licz. - zaoferowana całkowita cena brutto wykonania zamówienia w ofercie ocenianej.

Punkty za kryterium „odległość od miejscowości Brzesko” zostaną przyznane w skali punktowej 0 – 10 punktów, weryfikacja na podstawie oświadczenia Wykonawcy.

„Odległość od miejscowości Brzesko” weryfikacja na podstawie informacji zawartych                     w formularzu oferty, oceniana będzie przy zastosowaniu następującej punktacji:

Do 100 kilometrów od miejscowości Brzesko – 10 pkt.

Powyżej 100 kilometrów od miejscowości Brzesko - 0 pkt.

Maksymalna ilość punktów możliwa do uzyskania – 10 pkt.

Końcowy wyniki zostanie zaokrąglony do 2 miejsc po przecinku.

 

Liczby punktów, o których mowa powyżej, zostaną wpisane do protokołu postępowania,
a następnie, po zsumowaniu stanowić będą końcową ocenę oferty. Zamawiający udzieli zamówienia temu Wykonawcy, którego oferta uzyska największą liczbą punktów, tj. będzie przedstawiać najkorzystniejszy bilans kryteriów oceny ofert. Jeżeli nie można wybrać oferty najkorzystniejszej z uwagi na to, że dwie lub więcej ofert przedstawia taki sam bilans kryteriów oceny ofert, zamawiający spośród tych ofert wybierze ofertę z najniższą ceną.  

Opis sposobu obliczenia ceny oferty:

  1. W druku „formularz oferty” – należy podać cenę:
    1. Nocleg wraz ze śniadaniem za osobę dorosłą,
    2. Obiad za osobę dorosłą,
    3. Przerwa kawowa za osobę dorosłą,
    4. Kolacja grillowa za osobę dorosłą,
    5. Wynajem Sal szkoleniowych za dzień najmu za salę.
    6. Basen godzina na osobę.
  1. Cena ofertowa musi uwzględniać wszystkie należne wykonawcy elementy wynagrodzenia wynikające z tytułu przygotowania oferty, realizacji i rozliczenia przedmiotu zamówienia.
  2. W wyniku nieuwzględnienia okoliczności, które mogą wpłynąć na cenę zamówienia, Wykonawca ponosić będzie skutki błędów w ofercie. Od Wykonawcy wymagane jest bardzo szczegółowe zapoznanie się z przedmiotem zamówienia, a także sprawdzenie warunków wykonania zamówienia i skalkulowanie ceny oferty z należytą starannością.
  3. Cena ma być wyrażona w złotych polskich netto i brutto z uwzględnieniem należnego podatku VAT. Cenę oferty należy podać z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku                 (zł/ gr).
  4. Dla porównania ofert zamawiający przyjmuje cenę brutto stanowiącą wycenę całości przedmiotu zamówienia, określoną w formularzu ofertowym.

V. Miejsce oraz termin składania ofert.

Oferty należy składać ma formularzu oferty na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub osobiście w siedzibie PCPR Brzesko, ul. Piastowska 2 B, do dnia 08.05.2017 r. do godz. 9:00.

Decydujące znaczenie dla oceny zachowania powyższego terminu ma data i godzina wpływu oferty do Zamawiającego, a nie data jej wysłania przesyłką mailową, pocztową czy kurierską.

Każdy wykonawca może złożyć tylko jedną ofertę. W przypadku złożenia przez jednego wykonawcę więcej niż jednej oferty, wszystkie oferty złożone przez tego Wykonawcę podlegać będą odrzuceniu.

VI. Warunki zmiany umowy zawartej w wyniku przeprowadzonego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego.

  1. Zamawiający przewiduje możliwość zmiany ilości osób korzystających z usługi.
  2. Zamawiający przewiduje możliwość unieważnienia postępowania o udzielenie zamówienia i odstąpienia od umowy w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej, które miały być przeznaczone na sfinansowanie projektu.

Formularz_oferty_kon_nocleg_Brzesko_4.docx